Om Arnakke Vinimport

Arnakke Vinimport startede i 1984 i det små med import af blandt andet franske vine. Ret hurtig blev interessen for australske vine vakt, selv om det på det tidspunkt af vinbranchen blev anset som et vovestykke at sælge dyre vine, som ikke kom fra Frankrig. Dengang var det pionerarbejde, at få vinelskere til at prøve de australske vine.

Meget har ændret sig siden da. De australske vine er stadigvæk Arnakke Vinimports speciale (Botobolar, Cullen og Leconfield), men da sortimentet med tiden er vokset betydeligt, er der kommet andre spændende vine til.

Et flot domæne fra Rhone, et meget dejligt Saint Emilion slot, økologiske vine fra Languedoc og et Macon hus. Prioratvinene er lige nu kult, og jeg har fundet et godt og meget spændende vinhus. Som specialvinhandler har jeg forhandling af Antinioris italienske vine, samt flotte Riojaer fra Campillo i Spanien.

Vinkælderen holder normalt åbent lørdage mellem klokken 10 og 12. Man er dog velkommen alle ugens dage, hvis man ringer og laver en aftale.

Arnakke Vinimport | CVR: 10202140 | Maglestenen 25, Arnakke, 4390 Vipperød  | Tlf.: +45 59 18 25 25